Veelgestelde vragen

  1. Home
  2. Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over dakterras, balkonhekken, inrichting, levertijd, glashekken, balkonkasten, striphekken, lamelhekken, spijlhekken, projecten en meer,  vindt u hier. Staat uw vraag er niet bij? Laat het ons weten.

De behandeling van hekwerken is essentieel. Onze hekwerken worden standaard geleverd in geanodiseerd aluminium. Dit is een duurzame manier is van bescherming van het aluminium. Eventueel is het mogelijk om het hekwerk te laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze.o.

Als u een offerte gaat aanvragen is het handig om van tevoren na te denken over wat u belangrijk vindt.

  • Wilt u een dakterrasspecialist bij u uit de buurt of een landelijk bedrijf?
  • Welke garanties verwacht u minimaal van dit dakterrasmontagebedrijf? Bekijk welke garanties voor een installateur belangrijk zijn.
  • Op welke termijn wilt u het dakterras geplaatst hebben?
  • Plaatst deze dakterrasleverancier op uw type dak?

Het maakt de kans kleiner dat u uw tijd verdoet met installateurs of montagebedrijven die voor u niet geschikt zijn.

CT Herkwerk heeft ruime ervaring met het werken voor verenigingen van eigenaren. Voor het aanleggen van een dakterras is toestemming van de gemeente nodig, maar ook van de VvE. Voor vrijwel alle VvE’s geldt dat eigenaren toestemming nodig hebben om de buitenzijde te veranderen. Bent u op zoek naar een fraai, stevig en onderhoudsvrij dakterras of balkonhek? Als particulier, VVE of als aannemer? CT Hekwerk staat graag voor u klaar.

Meestal wel, voor het plaatsen van schermen in de openbare ruimte dient er door de betreffende gemeente een vergunning afgegeven te zijn.

Ja, vrijblijvend komen onze adviseurs op locatie kijken, inmeten en adviseren.

Ja, voor elk type terrasscherm is een bijpassende deur leverbaar inclusief hang- en sluitwerk.

Ja, maatwerk voor uw situatie is mogelijk.

Al het tuinhout wat wij verkopen draagt het KOMO-keur. Dit keurmerk garandeert dan het gebruikte verduurzamingsmiddel, dat door regen en grondwater uit het hout kan lekker, niet schadelijk is voor mens en dier.

Van alle hekwerk soorten is het bij een balustrade het belangrijkst dat de montage gedaan wordt door een hekwerk specialist. Het is van belang dat het hekwerk goed en stevig geplaatst wordt. U wilt immers niet dat als u tegen uw balkonhek leunt, u met balustrade en al naar beneden valt. Het is daarom niet aan te raden een balustrade zelf te plaatsen. Door een hekwerk specialist in te schakelen, kunt u erop vertrouwen dat het balkonhek goed gemonteerd wordt.

Haal de charme van Parijs in uw woning. Door het plaatsen van een Frans balkon kunt u een multifunctionele binnen-buitenruimte creëren. De grote deur zorgt voor veel licht en het Frans balkon zorgt ervoor dat de deur ook daadwerkelijk wagenwijd open kan slaan. Het Frans balkon kan zowel in klassieke als moderne stijl worden uitgevoerd.

Een balustrade, is een hek om uw balkon, dakterras, overloop of trap. Deze hekwerken zijn stevig en bieden u bescherming. Balustrades worden van verschillende materialen gemaakt zoals: hout, roestvrijstaal of aluminium. Naast de materialen zijn balustrades er ook in verschillende stijlen. De hekwerken kunnen heel strak worden vormgegeven, maar ook juist heel klassiek.

Ja. Heeft uw een speciale situatie of wens dan kunt u ons vragen naar de mogelijkheden.

Ja. Per mail en telefoon zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar. U kunt altijd de voicemail inspreken, dan bellen wij zo spoedig mogelijk terug.

Coating is de gekleurde deklaag op een hekwerk. Het beschermt uw hek tegen corrosie. Het is afhankelijk van de locatie of men enkelaags of dubbellaags coating gebruikt. In gebieden in buurt van zee wordt vaak dubbellaags gebruikt.

Wij hanteren standaard 4-6 weken. Dit is afhankelijk van de planning van de coaterij vandaar de tijdsmarge. Voor montage overleggen wij altijd met de klant en zijn we zo flexibel mogelijk.

Als u een plat dak heeft is het eigenlijk altijd (technisch) mogelijk om een dakterras te bouwen.

Ja, alle producten hebben standaard al een coating die zorgt voor reflectie van zonlicht.

Heel vaak wel, wij kunnen u immers beter adviseren als we de situatie ter plaatse gezien hebben.

Wij werken met een vast team welke zijn voorzien is van de benodigde kennis en vakmannen om het gehele project te kunnen realiseren. Mocht u andere werkzaamheden binnens- of buitenshuis willen verrichten nemen wij ook deze u graag uit handen. Hierdoor zal u maar één persoon hebben waarmee u communiceert en overlegd waardoor we de lijntjes kort kunnen houden.

De kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats, wij leveren een kwalitatief hoogstaand product en gebruiken zoveel mogelijk duurzaam merkmateriaal, zodat u lang plezier van ons werk zult hebben.

Wij plaatsen dakterrassen, hekwerken en Franse balkonhekken door heel Nederland. In Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Haarlem, Haarlemmermeer, Enschede, Amersfoort, Zaanstad, ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch), Zwolle, Leeuwarden, Gouda, Zoetermeer, Leiden, Maastricht, Middelburg, Ede, Dordrecht, Westland, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Emmen, Delft, Venlo, Deventer, Assen, Venlo, Helmond, Oss, Amstelveen, Purmerend, Hilversum, Sittard-Geleen, Hoeksche Waard, Hengelo, Schiedam, Leidschendam-Voorburg, Roosendaal, Hoorn, Vlaardingen, Almelo, Bergen op Zoom, Velsen, Veenendaal, Capelle aan den IJssel, Zeist, Katwijk, Stichtse Vecht, Nieuwegein, Roermond, Doetinchem, Rijswijk, Oosterhout, Den Helder, Hoogeveen, Kampen, Terneuzen, Woerden, Heerenveen, Weert, Houten, Waalwijk, Harderwijk, Barendrecht, Zutphen tot en met Lelystad.

Is het overzicht van veelgestelde vragen over aluminium hekwerken en dakterrassen toereikend geweest voor u? Laat ons dit weten, wij maken graag kennis met u! Bekijk ons filmpje kijk direct op YouTube door hier te klikken.