Dakterras aanleggen

  1. Home
  2. Dakterras
  3. Dakterras aanleggen
Dakterras laten aanleggen
Dakterras aanleggen

Optimaal genieten met een dakterras

Een dakterras kan een uitkomst bieden als u geen tuin tot uw beschikking heeft en toch graag een plek wilt hebben om lekker buiten te genieten. Een dakterras verhoogt het comfort van uw huis. Geniet het gehele jaar optimaal van het leven op uw dakterras. Dakterras aanleggen, de montage, zorgen voor een goed aluminium hekwerk, advies voor tuindecoratie, wij regelen dit voor u!

Aanleg dakterras Hekwerk ct

Belangrijke overwegingen

  • Dakdoorvoer

Om bij uw dakterras te kunnen komen dient, afhankelijk van de situatie, een dakdoorvoer gemaakt te worden. Wij nemen deze klus, indien nodig, graag voor onze rekening. Gespecialiseerde vakmensen worden bij CT Hekwerk ingezet om deze klus netjes en vakbekwaam tot het juiste resultaat te laten komen. Wanneer een dakdoorvoer gemaakt is, zijn er verschillende mogelijkheden om uw doorvoer af te werken.

Zo kunt u kiezen voor een conventioneel dakluik, maar ook een dakhuis behoort tot de mogelijkheden. Verder is een trap van belang om toegang te krijgen tot uw dakterras, ook hier helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Veel verschillende trappen zitten in ons assortiment. In iedere situatie wordt voor een passende oplossing gezorgd.

  • Aanleg opgang naar het dakterras

Een dakterras moet goed worden voorbereid en een doordacht ontwerp hebben. Het is verstandig om op tijd met dit traject te beginnen. CT Hekwerk kan u helpen gedurende dit gehele traject.

Overwegingen dakterras
  • Balkonhekwerken

Het belangrijkste van uw terras zijn de balkonhekwerken die u op uw terras plaatst. Deze balkonhekwerken dienen te voldoen aan bouwbesluit. Bouwbesluit zorgt ervoor dat de balkonhekwerken veilig en stevig genoeg zijn. De balkonhekwerken van CT Hekwerk voldoen aan het bouwbesluit en zijn uitermate geschikt om op een dakterras te plaatsen.

  • Vloeren

Ook qua vloer bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een traditionele hardhouten vloer (bankirai). De vloer is FSC gekeurd en is van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u voor een lange tijd genieten van uw terras. Verder is deze onderhoudsarm. Naast hardhouten vloeren kan er ook gekozen worden voor kunststof vloeren die de laatste tijd erg in populariteit groeien. Deze terrasplanken zijn nog onderhoudsarmer. Dit geeft een strakke uitstraling aan uw terras.

Interesse in een dakterras?

Montage op maat

CT Hekwerk maakt en levert een dakterras geheel op maat. Wij helpen en ondersteunen u, indien gewenst, bij de aanleg en tot slot de decoratie van uw dakterras.

Dakterras op maat CT Hekwerk
Specialist in dakterrassen
Pernille Filemon
Pernille Filemon
Twee weken geleden is ons prachtige dakterras geplaatst door CT Hekwerk! We kunnen iedereen aan raden om met hun samen te werken. Van begin tot eind zijn we goed geholpen. Wat wij fijn vonden was de duidelijke communicatie, afspraken die er nagekomen werden, dat we langs konden komen in hun showroom, ze hebben een heel leuk team die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Daarnaast hebben ze mooie opties te bieden voor je dakterras en zij denken met jou mee. Zo hebben we nu ook verlichting op ons dakterras, palen voor een schaduwdoek, een kraan en een stopcontact die ook door hun geplaatst zijn. Ons dakterras is binnen 1 dag geplaatst. Nogmaals bedankt CT Hekwerk. We wensen jullie heel veel succes! :)
Tom de Haan
Tom de Haan
Prachtig dakterras aan laten leggen door CT Hekwerk in Amsterdam. Duidelijke communicatie, laagdrempelig, korte lijnen en super personeel. Werken erg netjes en doen wat ze beloven! Chapeau!
Stefan Van riel
Stefan Van riel
Deze zomer ons prachtige dakterras laten plaatsen door ct hekwerk! Van begin traject tot het einde goede begeleiding en uitleg! We zijn ontzettend blij met ons dakterras en goede service van CT hekwerk! Een aanrader als je opzoek bent naar een goed bedrijf voor het plaatsen van je dakterras! Nogmaals hartelijk dank!!
Dennis N
Dennis N
Afgelopen week zijn bij ons en 2 buren de dakterrassen door CT hekwerk geplaatst. Vanaf het offerte traject een prettig gevoel gehad bij dit bedrijf, geen vraag was teveel moeite en er werd snel gereageerd. Na akkoord op de offerte kon het terras al na 3 weken worden gerealiseerd. Binnen 1 dag werden de 3 terrassen geplaatst en het resultaat is prachtig. Wij zijn heel blij met onze keuze voor CT Hekwerk. Professioneel en tegen een eerlijke prijs!
Martin Hulsegge
Martin Hulsegge
Professioneel, denkt met je mee, goede service en altijd bereikbaar! Super bedrijf!
Tim de Jong
Tim de Jong
CT hekwerk heeft bij ons het dakterras geplaatst. Het is erg mooi geworden en CT hekwerk levert goede service achteraf voor kleine aanpassingen
Marijke Lodder
Marijke Lodder
Via, via bij dit familiebedrijf in Lexmond terecht gekomen. Blij verrast over de fijne, vriendelijke communicatie, prijzen, snelle levering en plaatsing hekwerk voor mijn dakterras. Binnen een week of drie is het te realiseren, het is dat een vergunning aanvragen de boel vertraagde. Oftewel ik ben een heel tevreden klant!
Edmée Warneke
Edmée Warneke
Een absolute aanrader! Voor een heel mooi dakterras kan je prima bij CT Hekwerk terecht. Communicatie is prima, ze werken zeer snel en professioneel. Uitstekend team! We zijn erg blij met het resultaat.
Esther Brooijmans
Esther Brooijmans
Super goede service en advies, ze denken enorm met je mee. Heel erg blij met ons mooie dakterras! Ziet er top uit.
G
G
Na even gezocht te hebben kwam ik de website van CT Hekwerk tegen. Deze zag er netjes uit dus besloten om een afspraak te maken in de showroom. Daar een leuke rondleiding van Irma gekregen en een passend advies voor onze situatie. Het voelde direct vertrouwd. Tijdens het plaatsen hebben de mannen erg netjes gewerkt. Ze zijn vriendelijk, punctueel en werken hard. Doordat alles was goed was voorbereid op de zaak waren ze in 1 dag klaar. We zijn ontzettend blij met ons terras!
Geheel vrijblijvend

Offerte aanvragen

Interesse in een dakterras? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.