Persoonlijk contact

  1. Home
  2. Persoonlijk contact
CT hekwerk showroom
Persoonlijk contact

Persoonlijke service

CT Hekwerk is herkenbaar aan ons persoonlijke contact, het geven van persoonlijke service en het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Of het nu gaat om een dakterras aanleggen, een aluminium hekwerk, een balkonhek, een spijlhek, een striphek, een lamelhek, een glashek, een terrashek of een terrasvloer. Zie ook onze pagina levertijden montage dakterras.

CT hekwerk dakterras specialist contact
Persoonlijke service hekwerk
Service op maat CT hekwerk

Wij plaatsen door heel Nederland

Wij plaatsen dakterrassen, hekwerken en Franse balkonhekken door heel Nederland. In Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Tilburg, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Haarlem, Haarlemmermeer, Enschede, Amersfoort, Zaanstad, ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch), Zwolle, Leeuwarden, Gouda, Zoetermeer, Leiden, Maastricht, Middelburg, Ede, Dordrecht, Westland, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Emmen, Delft, Venlo, Deventer, Assen, Venlo, Helmond, Oss, Amstelveen, Purmerend, Hilversum, Sittard-Geleen, Hoeksche Waard, Hengelo, Schiedam, Leidschendam-Voorburg, Roosendaal, Hoorn, Vlaardingen, Almelo, Bergen op Zoom, Velsen, Veenendaal, Capelle aan den IJssel, Zeist, Katwijk, Stichtse Vecht, Nieuwegein, Roermond, Doetinchem, Rijswijk, Oosterhout, Den Helder, Hoogeveen, Kampen, Terneuzen, Woerden, Heerenveen, Weert, Houten, Waalwijk, Harderwijk, Barendrecht, Zutphen tot en met Lelystad.

Bezoek onze showroom

U bent bij deze van harte uitgenodigd om onze showroom te bezoeken en één van onze adviseurs met u mee te laten denken en om wensen, voorkeuren en mogelijkheden te bespreken.

Pernille Filemon
Pernille Filemon
Twee weken geleden is ons prachtige dakterras geplaatst door CT Hekwerk! We kunnen iedereen aan raden om met hun samen te werken. Van begin tot eind zijn we goed geholpen. Wat wij fijn vonden was de duidelijke communicatie, afspraken die er nagekomen werden, dat we langs konden komen in hun showroom, ze hebben een heel leuk team die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Daarnaast hebben ze mooie opties te bieden voor je dakterras en zij denken met jou mee. Zo hebben we nu ook verlichting op ons dakterras, palen voor een schaduwdoek, een kraan en een stopcontact die ook door hun geplaatst zijn. Ons dakterras is binnen 1 dag geplaatst. Nogmaals bedankt CT Hekwerk. We wensen jullie heel veel succes! :)
Tom de Haan
Tom de Haan
Prachtig dakterras aan laten leggen door CT Hekwerk in Amsterdam. Duidelijke communicatie, laagdrempelig, korte lijnen en super personeel. Werken erg netjes en doen wat ze beloven! Chapeau!
Stefan Van riel
Stefan Van riel
Deze zomer ons prachtige dakterras laten plaatsen door ct hekwerk! Van begin traject tot het einde goede begeleiding en uitleg! We zijn ontzettend blij met ons dakterras en goede service van CT hekwerk! Een aanrader als je opzoek bent naar een goed bedrijf voor het plaatsen van je dakterras! Nogmaals hartelijk dank!!
Dennis N
Dennis N
Afgelopen week zijn bij ons en 2 buren de dakterrassen door CT hekwerk geplaatst. Vanaf het offerte traject een prettig gevoel gehad bij dit bedrijf, geen vraag was teveel moeite en er werd snel gereageerd. Na akkoord op de offerte kon het terras al na 3 weken worden gerealiseerd. Binnen 1 dag werden de 3 terrassen geplaatst en het resultaat is prachtig. Wij zijn heel blij met onze keuze voor CT Hekwerk. Professioneel en tegen een eerlijke prijs!
Martin Hulsegge
Martin Hulsegge
Professioneel, denkt met je mee, goede service en altijd bereikbaar! Super bedrijf!
Tim de Jong
Tim de Jong
CT hekwerk heeft bij ons het dakterras geplaatst. Het is erg mooi geworden en CT hekwerk levert goede service achteraf voor kleine aanpassingen
Marijke Lodder
Marijke Lodder
Via, via bij dit familiebedrijf in Lexmond terecht gekomen. Blij verrast over de fijne, vriendelijke communicatie, prijzen, snelle levering en plaatsing hekwerk voor mijn dakterras. Binnen een week of drie is het te realiseren, het is dat een vergunning aanvragen de boel vertraagde. Oftewel ik ben een heel tevreden klant!
Edmée Warneke
Edmée Warneke
Een absolute aanrader! Voor een heel mooi dakterras kan je prima bij CT Hekwerk terecht. Communicatie is prima, ze werken zeer snel en professioneel. Uitstekend team! We zijn erg blij met het resultaat.
Esther Brooijmans
Esther Brooijmans
Super goede service en advies, ze denken enorm met je mee. Heel erg blij met ons mooie dakterras! Ziet er top uit.
G
G
Na even gezocht te hebben kwam ik de website van CT Hekwerk tegen. Deze zag er netjes uit dus besloten om een afspraak te maken in de showroom. Daar een leuke rondleiding van Irma gekregen en een passend advies voor onze situatie. Het voelde direct vertrouwd. Tijdens het plaatsen hebben de mannen erg netjes gewerkt. Ze zijn vriendelijk, punctueel en werken hard. Doordat alles was goed was voorbereid op de zaak waren ze in 1 dag klaar. We zijn ontzettend blij met ons terras!