Privacyverklaring

Laatst gewijzigd: 25 april, 2024

Persoonlijke gegevens

Uw privacy is belangrijk voor ons.

CTHEKWERK.nl respecteert de privacy van haar gebruikers en zet zich in om persoonlijke gegevens te beschermen. Dit beleid, (samen met onze algemene voorwaarden), vormt de basis waarop alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen of die u ons verstrekt, door CT Hekwerk worden verwerkt. Wij adviseren u om deze privacyverklaring aandachtig door te lezen.

Verzameling van persoonlijke gegevens

Wij verzamelen de volgende gegevens:

  • IP-adres;
  • Gedrag op de website;
  • E-mailadres.

Deze gegevens worden verzameld voor de volgende doeleinden:

  • Analyse van gedrag op de website;
  • Verbetering van de website;
  • Verzenden van nieuwsbrieven en andere marketingcommunicatie.

Wanneer u het formulier op onze website invult, vragen wij om bepaalde persoonlijke gegevens, zoals uw naam, adres en antwoorden op vragen omtrent uw voorkeuren voor de maaltijden. Deze gegevens worden verzameld om u beter van dienst te kunnen zijn en om uw bestellingen correct af te handelen. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden, behalve in geval van wettelijke verplichtingen.

Beveiliging van persoonlijke gegevens

Wij nemen de volgende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking:

  • Beveiliging van onze servers;
  • Beperkte toegang tot persoonlijke gegevens.

Onze databanken worden beschermd door beveiligingstechnologie die volledig up-to-date is met de huidige technologische standaards.

Toegang tot persoonlijke gegevens

De volgende partijen hebben toegang tot uw persoonlijke gegevens:

  • Google Analytics;,
  • Google Ads;
  • TransIP.

Deze partijen gebruiken uw gegevens voor de analyse van gedrag op de website en verbetering van de website.

 

Werk via onderaanneming

Als u klant bent geworden via een derde, worden de persoonsgegevens en transactiegegevens die hier worden verstrekt, vastgelegd bij de derde partij. Raadpleeg de privacyverklaringen van deze partijen.

Uw rechten

U heeft het recht om:

  • Inzage te vragen in uw persoonlijke gegevens;
  • Uw persoonlijke gegevens te laten corrigeren of verwijderen;
  • Bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Om gebruik te maken van deze rechten, kunt u contact met ons opnemen via info@cthekwerk.nl.

Cookies

De website van CTHEKWERK.nl maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op uw computer of mobiel apparaat. De volgende cookies worden gebruikt:

  • Google Analytics;
  • Google Ads;
  • TransIP.

Deze cookies worden gebruikt voor de analyse van gedrag op de website en verbetering van de website. U kunt uw cookies uitschakelen via de instellingen van uw browser.

Afmelden voor nieuwsbrieven en andere marketingcommunicatie

U kunt zich afmelden voor onze nieuwsbrieven en andere marketingcommunicatie door op de afmeldlink te klikken die in de nieuwsbrieven aanwezig is of door contact met ons op te nemen via info@cthekwerk.nl.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Contact

Voor vragen of opmerkingen over deze privacyverklaring kunt u contact met ons opnemen via info@cthekwerk.nl.

Klachten

Voor eventuele klachten over de verwerking van persoonsgegevens door CT Hekwerk kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Bescherming Persoonsgegevens, via: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons