Dakterras inrichting

 1. Home
 2. Dakterras
 3. Dakterras inrichting
inrichtingen-hekwerk-ct
Dakterras inrichting

Van concept naar realiteit

Dakterras inrichting, is hetgeen waar wij u bij gaan helpen en kunt u bij ons samenstellen. CT Hekwerk is gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van uw dakterras en alle denkbare accessoires.

Wij denken met u mee en zorgen ten alle tijden dat u wens zo veel mogelijk gerealiseerd kan worden. Daarom zijn wij de dakterrasleverancier voor u.

Dakterras inrichten CT hekwerk

Creëer een plek waar u tot rust komt

Terrasschermen

CT Hekwerk levert en monteert diverse terrasschermen/ privacy schermen. De schermen zijn voor privacy tussen u en de buren.

 • Louvre schermen:
  Gemaakt van hardhout in twee maten 90×180 en 180×180 cm. Vaste maatvoering.
 • Hardhouten schermen:
  De schermen zijn gemaakt van hardhout. 90×180 en 180×180 cm
 • Schermen van glas:
  Schermen worden gemaakt van aluminiumprofiel maar daarin gematteerd 44.2 veiligheidsglas. Deze schermen worden op maat gemaakt en dus erg flexibel qua maatvoering.

Tuin, wonen en inspiratie

Natuurlijk helpen wij u ook uw balkon en dakterras inrichten. Let er wel op dat u niet te zware spullen gebruikt. Bij CT Hekwerk kunt u uw dakterras inrichten, met de keuze uit dakluik, dakhuis, dakterrasmeubels, hekwerk en vlonderdelen. Ook qua beplanting kan CT Hekwerk u van dienst zijn.

Dakterras ontwerpen en inrichten

Dakterras ontwerp, inrichting en beplanting 

Wanneer het dakterras klaar is begint het leukste gedeelte, namelijk het inrichten. Wilt u graag uw terras of dakterras laten inrichten? Neem dan gerust contact op met CT Hekwerk, uw erkende en vertrouwde vakman voor de inrichting van balkon en dakterras.

Balkon en Dakterras Inrichting? Maak van uw dakterras een plekje om volledig tot rust te komen. Als u eenmaal een dakterras heeft wilt u dit natuurlijk ook mooi inrichten. De eerste stap bij het inrichten van uw dakterras is de indeling. Natuurlijk kunt u ook van het buitenleven genieten op uw balkon, dakterras of daktuin. Om u daarbij te helpen en inspireren kunt u onze showroom bezoeken om ideeën en inspiratie op te doen.

Voorbeelden van mooie, bijzondere en leuke meubels voor het balkon en dakterras. En natuurlijk is er ook aandacht voor de praktische kant waarbij vooral de optimale benutting van de beperkte ruimte op een klein balkon centraal staat. Ook vind u leuke ideeën, tips en voorbeelden van meubels en decoratie die u helpen bij de inrichting van een leuke en praktisch balkon of dakterras.

Bekijk ons filmpje direct op YouTube door hier te klikken.

Pernille Filemon
Pernille Filemon
Twee weken geleden is ons prachtige dakterras geplaatst door CT Hekwerk! We kunnen iedereen aan raden om met hun samen te werken. Van begin tot eind zijn we goed geholpen. Wat wij fijn vonden was de duidelijke communicatie, afspraken die er nagekomen werden, dat we langs konden komen in hun showroom, ze hebben een heel leuk team die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Daarnaast hebben ze mooie opties te bieden voor je dakterras en zij denken met jou mee. Zo hebben we nu ook verlichting op ons dakterras, palen voor een schaduwdoek, een kraan en een stopcontact die ook door hun geplaatst zijn. Ons dakterras is binnen 1 dag geplaatst. Nogmaals bedankt CT Hekwerk. We wensen jullie heel veel succes! :)
Tom de Haan
Tom de Haan
Prachtig dakterras aan laten leggen door CT Hekwerk in Amsterdam. Duidelijke communicatie, laagdrempelig, korte lijnen en super personeel. Werken erg netjes en doen wat ze beloven! Chapeau!
Stefan Van riel
Stefan Van riel
Deze zomer ons prachtige dakterras laten plaatsen door ct hekwerk! Van begin traject tot het einde goede begeleiding en uitleg! We zijn ontzettend blij met ons dakterras en goede service van CT hekwerk! Een aanrader als je opzoek bent naar een goed bedrijf voor het plaatsen van je dakterras! Nogmaals hartelijk dank!!
Dennis N
Dennis N
Afgelopen week zijn bij ons en 2 buren de dakterrassen door CT hekwerk geplaatst. Vanaf het offerte traject een prettig gevoel gehad bij dit bedrijf, geen vraag was teveel moeite en er werd snel gereageerd. Na akkoord op de offerte kon het terras al na 3 weken worden gerealiseerd. Binnen 1 dag werden de 3 terrassen geplaatst en het resultaat is prachtig. Wij zijn heel blij met onze keuze voor CT Hekwerk. Professioneel en tegen een eerlijke prijs!
Martin Hulsegge
Martin Hulsegge
Professioneel, denkt met je mee, goede service en altijd bereikbaar! Super bedrijf!
Tim de Jong
Tim de Jong
CT hekwerk heeft bij ons het dakterras geplaatst. Het is erg mooi geworden en CT hekwerk levert goede service achteraf voor kleine aanpassingen
Marijke Lodder
Marijke Lodder
Via, via bij dit familiebedrijf in Lexmond terecht gekomen. Blij verrast over de fijne, vriendelijke communicatie, prijzen, snelle levering en plaatsing hekwerk voor mijn dakterras. Binnen een week of drie is het te realiseren, het is dat een vergunning aanvragen de boel vertraagde. Oftewel ik ben een heel tevreden klant!
Edmée Warneke
Edmée Warneke
Een absolute aanrader! Voor een heel mooi dakterras kan je prima bij CT Hekwerk terecht. Communicatie is prima, ze werken zeer snel en professioneel. Uitstekend team! We zijn erg blij met het resultaat.
Esther Brooijmans
Esther Brooijmans
Super goede service en advies, ze denken enorm met je mee. Heel erg blij met ons mooie dakterras! Ziet er top uit.
G
G
Na even gezocht te hebben kwam ik de website van CT Hekwerk tegen. Deze zag er netjes uit dus besloten om een afspraak te maken in de showroom. Daar een leuke rondleiding van Irma gekregen en een passend advies voor onze situatie. Het voelde direct vertrouwd. Tijdens het plaatsen hebben de mannen erg netjes gewerkt. Ze zijn vriendelijk, punctueel en werken hard. Doordat alles was goed was voorbereid op de zaak waren ze in 1 dag klaar. We zijn ontzettend blij met ons terras!
Geheel vrijblijvend

Offerte aanvragen

Interesse in een dakterras? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.