Glashekken

 1. Home
 2. Hekwerken
 3. Glashekken
Glashekken op maat
Glashekken

Harmonie tussen stijl en veiligheid

Glashekken, glashekwerken van CT Hekwerk zijn er in twee verschillende hoogten. Glashekken is de verzamelnaam voor hekken met een vulling van glas. Alle hekken die er zijn met een vulling van glas of glasafgeleiden. Glashekken zijn hekwerken waarbij het glas wordt ingeklemd in aluminium glasprofielen. Deze hekvullingen worden tussen of voor de balusters gemonteerd. Glashekken geven een transparante afwerking van de galerijen en/of balkons. Het robuuste van aluminium gecombineerd met het design van glas. 

Glashekwerk van CT hekwerk laten monteren

Hekwerken op maat

Wij monteren alle soorten balkon en galerijhekken hierbij moet u denken aan glashekken en spijlhekken. Volgens bouwbesluit dient een hek 1200 mm te zijn wanneer deze hoger geplaatst wordt dan 13 meter boven het maaiveld.

Hekken die onder de 13 meter boven het maaiveld geplaatst worden, hebben een hoogte van 1000 mm. Onder de 13 meter boven het maaiveld kan ook een hekwerk met een hoogte van 1000 mm geplaatst worden, de keuze is aan u.

Opties tegen meerprijs

 • Ronde rechthoekige of hardhouten dekrail.
 • Poedercoat in een op te geven Ral kleur.

U kunt hier de bouwtekeningen bekijken:

Glashekwerk type CT041-1000 / CT041-1200

 • Gelaagd glas helder of gematteerd 44.2.
 • Afwijkende paneelvulling op aanvraag.
 • Balusterafstand in overleg afhankelijk van afmetingen.
 • Standaard afgeronde dekrail 60 mm breed.
 • Alle aluminium delen zijn geanodiseerd.
 • Balusters tussen geplaatste koker 50x50x4 mm.
 • Balusters bevestigd aan een voet- muurplaat.

Montage op maat

CT Hekwerk maakt en levert het hekwerk geheel op maat.
Verder doen wij ook, indien gewenst, de gehele montage van het hekwerk.

Ct hekwerk
Pernille Filemon
Pernille Filemon
Twee weken geleden is ons prachtige dakterras geplaatst door CT Hekwerk! We kunnen iedereen aan raden om met hun samen te werken. Van begin tot eind zijn we goed geholpen. Wat wij fijn vonden was de duidelijke communicatie, afspraken die er nagekomen werden, dat we langs konden komen in hun showroom, ze hebben een heel leuk team die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Daarnaast hebben ze mooie opties te bieden voor je dakterras en zij denken met jou mee. Zo hebben we nu ook verlichting op ons dakterras, palen voor een schaduwdoek, een kraan en een stopcontact die ook door hun geplaatst zijn. Ons dakterras is binnen 1 dag geplaatst. Nogmaals bedankt CT Hekwerk. We wensen jullie heel veel succes! :)
Tom de Haan
Tom de Haan
Prachtig dakterras aan laten leggen door CT Hekwerk in Amsterdam. Duidelijke communicatie, laagdrempelig, korte lijnen en super personeel. Werken erg netjes en doen wat ze beloven! Chapeau!
Stefan Van riel
Stefan Van riel
Deze zomer ons prachtige dakterras laten plaatsen door ct hekwerk! Van begin traject tot het einde goede begeleiding en uitleg! We zijn ontzettend blij met ons dakterras en goede service van CT hekwerk! Een aanrader als je opzoek bent naar een goed bedrijf voor het plaatsen van je dakterras! Nogmaals hartelijk dank!!
Dennis N
Dennis N
Afgelopen week zijn bij ons en 2 buren de dakterrassen door CT hekwerk geplaatst. Vanaf het offerte traject een prettig gevoel gehad bij dit bedrijf, geen vraag was teveel moeite en er werd snel gereageerd. Na akkoord op de offerte kon het terras al na 3 weken worden gerealiseerd. Binnen 1 dag werden de 3 terrassen geplaatst en het resultaat is prachtig. Wij zijn heel blij met onze keuze voor CT Hekwerk. Professioneel en tegen een eerlijke prijs!
Martin Hulsegge
Martin Hulsegge
Professioneel, denkt met je mee, goede service en altijd bereikbaar! Super bedrijf!
Tim de Jong
Tim de Jong
CT hekwerk heeft bij ons het dakterras geplaatst. Het is erg mooi geworden en CT hekwerk levert goede service achteraf voor kleine aanpassingen
Marijke Lodder
Marijke Lodder
Via, via bij dit familiebedrijf in Lexmond terecht gekomen. Blij verrast over de fijne, vriendelijke communicatie, prijzen, snelle levering en plaatsing hekwerk voor mijn dakterras. Binnen een week of drie is het te realiseren, het is dat een vergunning aanvragen de boel vertraagde. Oftewel ik ben een heel tevreden klant!
Edmée Warneke
Edmée Warneke
Een absolute aanrader! Voor een heel mooi dakterras kan je prima bij CT Hekwerk terecht. Communicatie is prima, ze werken zeer snel en professioneel. Uitstekend team! We zijn erg blij met het resultaat.
Esther Brooijmans
Esther Brooijmans
Super goede service en advies, ze denken enorm met je mee. Heel erg blij met ons mooie dakterras! Ziet er top uit.
G
G
Na even gezocht te hebben kwam ik de website van CT Hekwerk tegen. Deze zag er netjes uit dus besloten om een afspraak te maken in de showroom. Daar een leuke rondleiding van Irma gekregen en een passend advies voor onze situatie. Het voelde direct vertrouwd. Tijdens het plaatsen hebben de mannen erg netjes gewerkt. Ze zijn vriendelijk, punctueel en werken hard. Doordat alles was goed was voorbereid op de zaak waren ze in 1 dag klaar. We zijn ontzettend blij met ons terras!
Geheel vrijblijvend

Offerte aanvragen

Interesse in dit soort hekwerk? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.