Frans Balkonhekwerk

  1. Home
  2. Balkon
  3. Frans Balkonhekwerk
Balkon hekwerk frans
Frans Balkonhekwerk

Subtiele toevoeging met grote impact

Een frans balkon maakt uw kamer veel lichter en zorg voor echt contact met buiten en is daarom een alternatief voor een normaal balkon. Het heeft voornamelijk een decoratieve functie, maar biedt daarnaast ook extra veiligheid doordat het voorkomt dat mensen door het raam naar buiten vallen. Daarnaast is een frans balkon ook handig voor het luchten van de ruimte.

Hekwerk frans balkon

Diverse soorten franse balkons

Er zijn diverse soorten franse balkons. Denk hierbij aan strakke aluminium balkonhekwerken, sierhekwerken en glazen balkonhekwerken. Een balustrade biedt ontzettend veel mogelijkheden, voor binnen en buiten. Daar komt wel bij dat een balustrade aan een aantal voorschriften moet voldoen. Er zijn dus tal van alternatieve uitwerkingen mogelijk. Bij het plaatsen van een balkonhekwerk, is het van belang dat dit goed gebeurt. 

Frans balkon montage

Naast het leveren van hekwerk voor een frans balkon, kunnen wij ook de montage regelen. Het is belangrijk dat dit type hekwerk veilig en stevig wordt geïnstalleerd. U wilt immers niet het risico lopen op mogelijke ongelukken door verkeerde montage. 

Wij leveren en monteren door heel Nederland. Het team van CT Hekwerk staat klaar om woningen te voorzien van een mooi en kwalitatief balkonhekwerk. 

Richard Mastenbroek
Richard Mastenbroek
Bij ons van een particulier tweedehands verkregen hekwerk kwamen we bij de montage enkele verbindingshoekstukken tekort. Op een mail hierover naar CT Hekwerk in Lexmond kwam al snel een positieve reactie van Irma. Een dag later kon ik wat we tekort kwamen ophalen: gratis. Wat een service en wat een mooi bedrijf waar je graag terugkomt.
Maxime
Maxime
Vanaf het begin tot eind door alle mensen bij CT Hekwerk goed en professioneel geholpen met het plaatsten van het hekwerk voor het dakterras. Ze geven duidelijk aan wat je kan verwachten en dat wordt ook waargemaakt, mooi kwaliteit van het werk! Zeer tevreden, veel dank aan jullie allen!
Jean-Paul Houten
Jean-Paul Houten
Inmiddels 3 jaar geleden naar alle tevredenheid ons dakterras laten aanleggen. Omdat we ivm een kleine een hekje wilde weer contact opgenomen. Binnen no time kwamen ze langs met een op maat gemaakt hekje. Perfecte service!
Mick ben ik
Mick ben ik
Super mooie hekwerken en fantastische communicatie!
Pernille Filemon
Pernille Filemon
Twee weken geleden is ons prachtige dakterras geplaatst door CT Hekwerk! We kunnen iedereen aan raden om met hun samen te werken. Van begin tot eind zijn we goed geholpen. Wat wij fijn vonden was de duidelijke communicatie, afspraken die er nagekomen werden, dat we langs konden komen in hun showroom, ze hebben een heel leuk team die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Daarnaast hebben ze mooie opties te bieden voor je dakterras en zij denken met jou mee. Zo hebben we nu ook verlichting op ons dakterras, palen voor een schaduwdoek, een kraan en een stopcontact die ook door hun geplaatst zijn. Ons dakterras is binnen 1 dag geplaatst. Nogmaals bedankt CT Hekwerk. We wensen jullie heel veel succes! :)
Tom de Haan
Tom de Haan
Prachtig dakterras aan laten leggen door CT Hekwerk in Amsterdam. Duidelijke communicatie, laagdrempelig, korte lijnen en super personeel. Werken erg netjes en doen wat ze beloven! Chapeau!
Stefan Van riel
Stefan Van riel
Deze zomer ons prachtige dakterras laten plaatsen door ct hekwerk! Van begin traject tot het einde goede begeleiding en uitleg! We zijn ontzettend blij met ons dakterras en goede service van CT hekwerk! Een aanrader als je opzoek bent naar een goed bedrijf voor het plaatsen van je dakterras! Nogmaals hartelijk dank!!
Dennis N
Dennis N
Afgelopen week zijn bij ons en 2 buren de dakterrassen door CT hekwerk geplaatst. Vanaf het offerte traject een prettig gevoel gehad bij dit bedrijf, geen vraag was teveel moeite en er werd snel gereageerd. Na akkoord op de offerte kon het terras al na 3 weken worden gerealiseerd. Binnen 1 dag werden de 3 terrassen geplaatst en het resultaat is prachtig. Wij zijn heel blij met onze keuze voor CT Hekwerk. Professioneel en tegen een eerlijke prijs!
Martin Hulsegge
Martin Hulsegge
Professioneel, denkt met je mee, goede service en altijd bereikbaar! Super bedrijf!
Tim de Jong
Tim de Jong
CT hekwerk heeft bij ons het dakterras geplaatst. Het is erg mooi geworden en CT hekwerk levert goede service achteraf voor kleine aanpassingen
Geheel vrijblijvend

Offerte aanvragen

Interesse in hekwerk voor uw balkon? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.