Contact | Projecten | Showroom

Uw leverancier in hekwerken en dakterrassen

Balkonhekwerk

Dakterras aanleggen, de montage, zorgen voor een goed aluminium hekwerk, advies voor tuindecoratie, het regelen van een vergunning, wij regelen dit voor u Dakterras aanleggen, de montage, zorgen voor een goed aluminium hekwerk, advies voor tuindecoratie, het regelen van een vergunning, wij regelen dit voor u Dakterras aanleggen, de montage, zorgen voor een goed aluminium hekwerk, advies voor tuindecoratie, het regelen van een vergunning, wij regelen dit voor u

CT Hekwerk is gespecialiseerd in de maak en de montage van balkonhekwerken op balkons en dakterrassen. Met onze verschillende balkonhekwerken kunt u alle kanten op. Met meerdere mogelijkheden qua kleur en uitstraling bent u bij ons aan het juiste adres. Balkonhekwerken zorgen ervoor dat u veilig en indien gewenst afgeschermd op uw balkon kunt genieten. CT Hekwerk monteert en levert zijn balkonhekwerken door heel Nederland.

Balkonhekwerken zijn niet alleen geschikt voor op uw balkon. Ook op dakterrassen kunnen ze hun functionaliteit meer dan waard zijn. CT Hekwerk biedt verschillende soorten hekwerken aan in verschillende hoogtes en kleuren (RAL). De hoogte van uw balkonhek is afhankelijk van de hoogte waar u woonachtig bent. Qua kleur kunt u alle kanten op, afhankelijk van de wetgeving in uw gemeente. CT Hekwerk kan u vrijblijvend informeren welke kanten u op kunt met uw hekwerk.

Wilt u een Frans balkon laten maken? Maatwerk balkonhekwerken is een van onze specialiteiten. Het balkon is vaak de eyecatcher van uw woning. Een Frans balkon bestaat uit binnen draaiende deuren op een verdieping die direct aan de buitenkant ook weer afgesloten worden door een balustrade of hekwerk. Omdat we de balkonhekken zelf produceren, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. Wij maken alle balkonhekwerken op maat voor Frans balkon tot dakterras. Er zijn diverse soorten Franse balkons. Denk hierbij aan strakke stalen balkonhekwerken, sierhekwerken en glazen balkonhekwerken. Een balustrade biedt ontzettend veel mogelijkheden, voor binnen en buiten.

Daar komt wel bij dat een balustrade aan een aantal voorschriften moet voldoen. Er zijn dus tal van alternatieve uitwerkingen mogelijk. Bij het plaatsen van een balkonhekwerk, is het erg van belang dat dit goed gebeurt. Een echte vakman moet het balkon plaatsen. Afhankelijk van uw voorkeur, biedt CT Hekwerk verschillende soort balkonhekwerken aan. Voor meer informatie over de verschillende balkonhekwerken kunt u terecht bij de verschillende subpagina’s.