Balkonhekwerk

  1. Home
  2. Balkon
  3. Balkonhekwerk
Balkonhekwerk

Hekwerken in verschillende uitstralingen

CT Hekwerk is gespecialiseerd in de maak en de montage van balkonhekwerken op balkons en dakterrassen. Met onze verschillende balkonhekwerken kunt u alle kanten op.

Met meerdere mogelijkheden qua kleur en uitstraling bent u bij ons aan het juiste adres. Balkonhekwerken zorgen ervoor dat u veilig en indien gewenst afgeschermd op uw balkon kunt genieten. CT Hekwerk monteert en levert zijn balkonhekwerken door heel Nederland.

Balkonhekwerk CT hekwerk

Hekwerk voor elke buitenruimte

Balkonhekwerken zijn niet alleen geschikt voor op uw balkon. Ook op dakterrassen kunnen ze hun functionaliteit meer dan waard zijn. CT Hekwerk biedt verschillende soorten hekwerken aan in verschillende hoogtes en kleuren (RAL). De hoogte van uw balkonhek is afhankelijk van de hoogte waar u woonachtig bent. Qua kleur kunt u alle kanten op, afhankelijk van de wetgeving in uw gemeente. CT Hekwerk kan u vrijblijvend informeren welke kanten u op kunt met uw hekwerk.

Balkonhekwerk hekwerk

Maatwerk balkonhekwerken

Wilt u een Frans balkon laten maken? Maatwerk balkonhekwerken is een van onze specialiteiten. Het balkon is vaak de eyecatcher van uw woning. Een Frans balkon bestaat uit binnen draaiende deuren op een verdieping die direct aan de buitenkant ook weer afgesloten worden door een balustrade of hekwerk. Omdat we de balkonhekken zelf produceren, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden.

Wij maken alle balkonhekwerken op maat voor Frans balkon tot dakterras. Er zijn diverse soorten Franse balkons. Denk hierbij aan strakke stalen balkonhekwerken, sierhekwerken en glazen balkonhekwerken. Een balustrade biedt ontzettend veel mogelijkheden, voor binnen en buiten.

Daar komt wel bij dat een balustrade aan een aantal voorschriften moet voldoen. Er zijn dus tal van alternatieve uitwerkingen mogelijk. Bij het plaatsen van een balkonhekwerk, is het erg van belang dat dit goed gebeurt. Een echte vakman moet het balkon plaatsen. Afhankelijk van uw voorkeur, biedt CT Hekwerk verschillende soort balkonhekwerken aan. Bekijk onze verschillende balkonhekwerken voor meer informatie. 

Pernille Filemon
Pernille Filemon
Twee weken geleden is ons prachtige dakterras geplaatst door CT Hekwerk! We kunnen iedereen aan raden om met hun samen te werken. Van begin tot eind zijn we goed geholpen. Wat wij fijn vonden was de duidelijke communicatie, afspraken die er nagekomen werden, dat we langs konden komen in hun showroom, ze hebben een heel leuk team die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Daarnaast hebben ze mooie opties te bieden voor je dakterras en zij denken met jou mee. Zo hebben we nu ook verlichting op ons dakterras, palen voor een schaduwdoek, een kraan en een stopcontact die ook door hun geplaatst zijn. Ons dakterras is binnen 1 dag geplaatst. Nogmaals bedankt CT Hekwerk. We wensen jullie heel veel succes! :)
Tom de Haan
Tom de Haan
Prachtig dakterras aan laten leggen door CT Hekwerk in Amsterdam. Duidelijke communicatie, laagdrempelig, korte lijnen en super personeel. Werken erg netjes en doen wat ze beloven! Chapeau!
Stefan Van riel
Stefan Van riel
Deze zomer ons prachtige dakterras laten plaatsen door ct hekwerk! Van begin traject tot het einde goede begeleiding en uitleg! We zijn ontzettend blij met ons dakterras en goede service van CT hekwerk! Een aanrader als je opzoek bent naar een goed bedrijf voor het plaatsen van je dakterras! Nogmaals hartelijk dank!!
Dennis N
Dennis N
Afgelopen week zijn bij ons en 2 buren de dakterrassen door CT hekwerk geplaatst. Vanaf het offerte traject een prettig gevoel gehad bij dit bedrijf, geen vraag was teveel moeite en er werd snel gereageerd. Na akkoord op de offerte kon het terras al na 3 weken worden gerealiseerd. Binnen 1 dag werden de 3 terrassen geplaatst en het resultaat is prachtig. Wij zijn heel blij met onze keuze voor CT Hekwerk. Professioneel en tegen een eerlijke prijs!
Martin Hulsegge
Martin Hulsegge
Professioneel, denkt met je mee, goede service en altijd bereikbaar! Super bedrijf!
Tim de Jong
Tim de Jong
CT hekwerk heeft bij ons het dakterras geplaatst. Het is erg mooi geworden en CT hekwerk levert goede service achteraf voor kleine aanpassingen
Marijke Lodder
Marijke Lodder
Via, via bij dit familiebedrijf in Lexmond terecht gekomen. Blij verrast over de fijne, vriendelijke communicatie, prijzen, snelle levering en plaatsing hekwerk voor mijn dakterras. Binnen een week of drie is het te realiseren, het is dat een vergunning aanvragen de boel vertraagde. Oftewel ik ben een heel tevreden klant!
Edmée Warneke
Edmée Warneke
Een absolute aanrader! Voor een heel mooi dakterras kan je prima bij CT Hekwerk terecht. Communicatie is prima, ze werken zeer snel en professioneel. Uitstekend team! We zijn erg blij met het resultaat.
Esther Brooijmans
Esther Brooijmans
Super goede service en advies, ze denken enorm met je mee. Heel erg blij met ons mooie dakterras! Ziet er top uit.
G
G
Na even gezocht te hebben kwam ik de website van CT Hekwerk tegen. Deze zag er netjes uit dus besloten om een afspraak te maken in de showroom. Daar een leuke rondleiding van Irma gekregen en een passend advies voor onze situatie. Het voelde direct vertrouwd. Tijdens het plaatsen hebben de mannen erg netjes gewerkt. Ze zijn vriendelijk, punctueel en werken hard. Doordat alles was goed was voorbereid op de zaak waren ze in 1 dag klaar. We zijn ontzettend blij met ons terras!
Geheel vrijblijvend

Offerte aanvragen

Interesse in hekwerk voor uw balkon? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.