Contact | Projecten | Showroom

Uw leverancier in hekwerken en dakterrassen

Dakterras aanleggen

Dakterras aanleggen

Uw dakterras laten aanleggen
Een dakterras kan een uitkomst bieden als u geen tuin tot uw beschikking heeft en toch graag een plek wilt hebben om lekker buiten te genieten. Een dakterras verhoogt het comfort van uw huis. Geniet het gehele jaar optimaal van het leven op uw dakterras. Dakterras aanleggen, de montage, zorgen voor een goed aluminium hekwerk, advies voor tuindecoratie, het regelen van een vergunning, wij regelen dit voor u!

Om een dakterras te kunnen aanleggen, moeten een aantal zaken in acht worden genomen:

Vergunning
In sommige gevallen moet een vergunning aangevraagd en verleend worden. CT Hekwerk kan de gehele aanvraag van een vergunning voor zijn rekening nemen. Dit bespaart u een hoop tijd en moeite.

Dakdoorvoer
Om bij uw dakterras te kunnen komen dient, afhankelijk van de situatie, een dakdoorvoer gemaakt te worden. Wij nemen deze klus, indien nodig, graag voor onze rekening. Gespecialiseerde vakmensen worden bij CT Hekwerk ingezet om deze klus netjes en vakbekwaam tot het juiste resultaat te laten komen.
Wanneer een dakdoorvoer gemaakt is, zijn er verschillende mogelijkheden om uw doorvoer af te werken. Zo kunt u kiezen voor een conventioneel dakluik, maar ook een dakhuis behoort tot de mogelijkheden.
Verder is een trap van belang om toegang te krijgen tot uw dakterras, ook hier helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Veel verschillende trappen zitten in ons assortiment. In iedere situatie wordt voor een passende oplossing gezorgd.

Vloeren
Ook qua vloer bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een traditionele hardhouten vloer (bankirai). De vloer is FSC gekeurd en is van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u voor een lange tijd genieten van uw terras. Verder is deze onderhoudsarm.
Naast hardhouten vloeren kan er ook gekozen worden voor kunststof vloeren die de laatste tijd erg in populariteit groeien. Deze terrasplanken zijn nog onderhoudsarmer.
Tot slot kan er ook gekozen worden voor natuurstenen en of rubberen tegelvloer. Dit geeft een strakke uitstraling aan uw terras.

Balkonhekwerken
Het belangrijkste van uw terras zijn de balkonhekwerken die u op uw terras plaatst. Deze balkonhekwerken dienen te voldoen aan bouwbesluit. Bouwbesluit zorgt ervoor dat de balkonhekwerken veilig en stevig genoeg zijn. De balkonhekwerken van CT Hekwerk voldoen aan het bouwbesluit en zijn uitermate geschikt om op een dakterras te plaatsen.

Aanleg opgang naar het dakterras
Een dakterras moet goed worden voorbereid en een doordacht ontwerp hebben. Het is verstandig om op tijd met dit traject te beginnen. CT Hekwerk kan u helpen gedurende dit gehele traject.

Interesse in een dakterras?
vraag-offerte-aan