Contact | Projecten | Showroom

Uw leverancier in hekwerken en dakterrassen

Inrichting

Terrasschermen

Terrasschermen:
CT Hekwerk levert en monteert diverse terrasschermen/ privacy schermen. De schermen zijn voor privacy tussen u en de buren.

Louvre schermen:
Gemaakt van hardhout in twee maten 90×180 en 180×180 cm. Vaste maatvoering.

Hardhouten schermen:
De schermen zijn gemaakt van hardhout. 90×180 en 180×180 cm

Schermen van glas;
Schermen worden gemaakt van aluminiumprofiel maar daarin gematteerd 44.2 veiligheidsglas. Deze schermen worden op maat gemaakt en dus erg flexibel qua maatvoering.

Dakterras inrichting kunt u gewoon bij ons samenstellen Tuin, wonen en inspiratie Dakterras ontwerp, inrichting en beplanting

Dakterras inrichting
Dakterras inrichting, is hetgeen waar wij u bij gaan helpen en kunt u bij ons samenstellen. CT Hekwerk is gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van uw dakterras en alle denkbare accessoires. Wij denken met u mee en zorgen ten alle tijden dat u wens zo veel mogelijk gerealiseerd kan worden. Daarom zijn wij de dakterrasleverancier voor u.

Tuin, wonen en inspiratie
Natuurlijk helpen wij u ook uw balkon en dakterras inrichten. Let er wel op dat u niet te zware spullen gebruikt. Bij CT Hekwerk kunt u uw dakterras inrichten, met de keuze uit dakluik, dakhuis, dakterrasmeubels, hekwerk en vlonderdelen. Ook qua beplanting kan CT Hekwerk u van dienst zijn.

Dakterras ontwerp, inrichting en beplanting
Wanneer het dakterras klaar is begint het leukste gedeelte, namelijk het inrichten. Wilt u graag uw terras of dakterras laten inrichten? Neem dan gerust contact op met CT Hekwerk, uw erkende en vertrouwde vakman voor de inrichting van balkon en dakterras.

Balkon en Dakterras Inrichting? Maak van uw dakterras een plekje om volledig tot rust te komen. Als u eenmaal een dakterras heeft wilt u dit natuurlijk ook mooi inrichten. De eerste stap bij het inrichten van je dakterras is de indeling. Natuurlijk kunt u ook van het buitenleven genieten op uw balkon, dakterras of daktuin. Om u daarbij te helpen en inspireren kunt u onze showroom bezoeken om ideeën en inspiratie op te doen. Voorbeelden van mooie, bijzondere en leuke meubels voor het balkon en dakterras. En natuurlijk is er ook aandacht voor de praktische kant waarbij vooral de optimale benutting van de beperkte ruimte op een klein balkon centraal staat. Ook vind u leuke ideeën, tips en voorbeelden van meubels en decoratie die u helpen bij de inrichting van een leuke en praktisch balkon of dakterras.

Bekijk ons filmpje direct op YouTube door hier te klikken.

Geanodiseerd hekwerk gedurende de gehele bouwvak uit voorraad leverbaar
This is default text for notification bar