Contact | Projecten | Showroom

Uw leverancier in hekwerken en dakterrassen

Vergunning

Vergunning

Dakterras vergunning, wij helpen u!
Dakterras vergunning aanvragen? CT Hekwerk is een dakterrasspecialist en – leverancier met vele jaren ervaring in het aanleggen van dakterrassen en het plaatsen van balkonhekwerken. Voor uw dakterras op maat kunt u bij ons terecht. Heb ik voor het aanleggen van een dakterras een vergunning nodig? Ja, voor het aanleggen van een dakterras hebt u altijd een omgevingsvergunning nodig.

Als u een dakterras of balkon wilt realiseren heeft u in veel gevallen een omgevingsvergunning nodig. Het beleid omtrent dakterrassen en balkons verschillen heel erg per gemeente. Dit is na te gaan op omgevingsvergunning check. Wanneer u twijfelt of u een vergunning nodig heeft voor uw dakterras of balkon, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, om een helder beeld te krijgen voor de door u gewenste dakterras/ balkon. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Middelburg, Maastricht, Arnhem, Zwolle, Assen, Groningen, Leeuwarden of Lelystad, wij werken door heel Nederland. Wij maken graag kennis met u.

Dakterras vergunning aanvragen, daar helpen wij u bij Dakterras vergunning aanvragen

Een dakterras biedt tal van voordelen. Door een dakterras aan te leggen, krijgt u er extra buitenruimte bij. U geniet er van een weids uitzicht en beleeft er unieke, gezellige momenten. Maar bij de bouw van zo’n terras komt natuurlijk ook heel wat kijken. Misschien heeft u prangende vragen over wat er bouwtechnisch en wettelijk mogelijk is? Wij beantwoorden ze maar al te graag!

Voordat u begint met het aanleggen van een dakterras is het verstandig om eerst een vergunning aan te vragen. Wanneer is een bouwvergunning dakterras nodig? De omgevingsvergunning is een vergunning voor bouwen, milieu en ruimte. Heeft u een plat dak en wilt u daar graag een dakterras van maken? Dit is vaak mogelijk zonder dat u daarvoor een omgevingsvergunning nodig hebt. U moet echter altijd rekening met veiligheidsvoorschriften, welstandseisen en bouwverordening van de gemeente. Ook kan het zijn dat u voor het hek rondom het dakterras wel een omgevingsvergunning nodig hebt. Controleer daarom altijd vooraf of de gemeente eisen stelt en zo ja welke.

Wij verzorgen de vergunning goed, snel en voor een scherpe prijs. Tevens advies en begeleiding.

vraag-offerte-aan